Jag dansar inombords!




Du syster. Sladden är upphittad, på ett väldigt märkligt ställe. Kolla fejan. Puss på dig, hopp och hej!




















 


fredag!!

Måste väga upp gnället i bloggen med lite gott också. I morgon ska Alfred få sin födelsedagspresent och det är såklart något som passar nyblivna 20isar lika bra som blivande 25isar. En spa-dag!
Jag, Sandra och Alfred ska gotta oss på hotellet hela dagen. Hamam, massage, ansiktsbehandling, manikyr och pedikyr. Ljuvligt och precis vad vi (JAG!) behöver.

Sen ska vi dessvärre skjutsa Daniel till flygplatsen. Risk för gråtfest. Men ikväll blir det bara fest. Jag är pepp!

dilemma

Min kropp är inte på topp. Låg däckad med migrän i tisdags, jag odlar en gigantisk aknekoloni på axlarna och jag är konstant trött och arg. Jag går på minus helt enkelt. Försöker peppa och vara positiv men just nu känns det som jag har världens jävla berg att bestiga (och ni som var med mig vid Kebnekaise vet att det inte är min grej.. haha..)

Thailandstjänsten är såklart en glad nyhet men självklart tvekar jag och vinterhetsen gör mig stressad. Vem ska var och när och hur? Jag känner mig trygg här och vill inte alls bryta upp. Samtidigt som jag inte vill göra någonting annat. Det är mitt vanliga dilemma, vardagstristess vs. förändringsångest. Men ingenting är konstant, det är bara att rulla med och försöka njuta av åkturen. Om två månader är jag hemma igen, hemma och vänder. Låt tiden gå fort. Och långsamt.



På lördag åker Daniel hem. Jag gillar det inte!!!

Thailand here I come

Ja, det blir Kamala Beach i vinter. Känns skönt att veta. Kommer bli toppen. Fick inte den tjänsten jag sökte i första hand men det gör inget. Är nöjd ändå.

Hurra.

seven days a week

Syster har åkt hem. Veckan blev såklart en succé. Vi hann med allt och ingenting, en vecka går så fort. Jocke fyllde år i onsdags och fick ett straff, i bästa Yrrol-anda. Iförd turkos hjältedräkt/kroppstrumpa gjorde han världens bästa pop up och jag skrattade mig till magrutor. På kvällen blev det bursdagsballe, både blött och sent. Och skoj såklart.

Planen var att syster och jag skulle till vattenland på min lediga dag. Så blev det icke. Inte heller reservplanen, båttur, blev av. Vi åkte ner till östra stranden och guppade runt på luftmadrass istället. Inte mig emot, slö och bakfull som jag var.

Även Alfred har fyllt år. Hela 20 (!!) och det firades i fredags. Jag höll mig dock till Cola Zero då syrran skulle infinna sig på flygplatsen klockan 4 lördag morgon. Sandra följde med för att hålla mig vaken och vi lämnade hela gänget och alla guider på ett stämningsfyllt Cuba strax efter klockan tre.
Bamsekramade Malin hej då och lämnade henne vid incheckningsdisken, lyckligt ovetande om pilotstrejk och monsterförseningar. Inte visste vi att Malin inte skulle komma hem förrän ett dygn senare. Trist avslut på en kanonvecka.

Jag misstänker att min kamerasladd har bosatt sig i Malins resväska. Den är spårlöst jätteförsvunnen. Jag har letat överallt, till och med mammaletat, städat hela lägenheten. Hopplöst. Men jag kan bjuda på några bilder i alla fall, sen får jag köpa en ny sladd.

               


           


Nu är det jättemycket läggdags. Har tagit mig över en timme att blogga. Tur att jag har sovmorgon i morn. God natt!

S

everybody dance now



Hon är här nu. Och så här glada är vi för det.

Har ett glassigt schema den här veckan (tack tack tack Anna!) så vi började dagen på stranden. Malin hängde med på vattenjumpan och hade det gott vid poolen medan jag jobbade och slet. Hon är typ lika brun som jag nu. Crap. På onsdag kommer jag ikapp och går om.

Ikväll var vi, Sandra, Charlotte och Daniel och käkade middag på ett nyhittat ställe med schysst discount. Sen åkte vi till SunW och såg kvällens show, 90´s. Fantastiskt som vanligt. Jag är stolt.

Nu är det bedtime. Allt är bra, ta det lugnt mamma, vi har inte slagit ihjäl varandra... än. ;)

Puss, S

dagen före..

Helt plötsligt var det fredag igen. En av veckans absoluta bästa dagar. Det är härligt att ha två fredagar i veckan och i dag är den extra härlig. Jag är ledig i morgon. Och. Världens. Bästa. Malin. Kommer. Äntligen!
Jag ska köra till Havalimani, flygplatsen i Antalya och om allt går som planerat så landar hon 12:45. Hurra. Vet dock inte riktigt vilken terminal hon kommer till. Jag har ingen telefon så hon kan inte ringa och berätta det när hon landar heller. Kan bli spännande. Väldigt old school och primitivt. I värsta fall möts vi vid Burger King utanför terminal 1. Håll tummarna att vi hittar varandra. Och förhoppningsvis är hon pepp på att rejsa direkt till stranden. (Jag låg ju som sagt inne i onsdags och känner mig redan blek...) Jag vill sola. Och äta godis. Plockis. Pingvinstång. Godisråtta.

Veckan kommer utan tvekan bli kanon. Bitter-F-perioden är punkt slut och nu ska jag va glad igen. Sådeså. Nu ska jag gå och lägga mig. Alfred är i Alanya så jag har ingen väckarklocka. I morgon ska jag sova tills jag vaknar av mig själv. Lyx. (Om jag icke mot all förmodan skulle försova mig.. olyx!... men nej, det kommer inte hända)

Trevlig helg.

S

onsdag, bloody onsdag

Idag har jag gjort bloody nothing. Första gången på år och dar. Jag har sovit bort en ledig dag, på soffan alltså, jag har inte solat. Det var bra länge sedan jag körde strutsen men det var både välbehövligt och skönt.

Åkte till Charlotte, som ligger kvar på sjukhuset, med lite grejer. Hon har btw inte svininfluensan utan parasiter i magen. Eller "a big snake" som dom säger på sjukhuset. Stackars. Hoppas hon får komma hem i morgon (och att ingen annan, läs jag, är drabbad).

Tänkte att jag ska försöka leva lite primitivt utan mobiltelefon nu fram till lön, drygt 20 dagar alltså. Det är säkert nyttigt.

Bara två dagar kvar!

S


Bästa Carro, jag och finaste Sandra på togaparty

end of shitday

Det bästa med skitdagar är när dom tar slut. Och att det bara kan bli bättre. Jag började dagen med att borsta tänderna med min ansiktskräm. Där la jag ribban. Grymt äckligt. Det var småtjafsigt under en aktivitet och sen blev jag som sagt kastad i poolen. Mobiltelefon kaputt. Tant Rosa kom på besök, vilket iofs var rätt bra för hon har hållit sig borta ett tag så jag har undrat, men.. det är ju aldrig jättekul!
Fick köra stackars Charlotte till sjukhuset för hon är jättesjuk. (Käre käre Gud, säg att det inte inte inte är svininfluensan, jag orkar liksom inte) Missade lunchen och fick köpa en svindyr och torr macka istället. När jag äntligen fick åka hem var vi så gott som dubbelparkerade och hur jag än vände och vred på bilhelvetet så kom vi inte ut. Tjugo minuter senare fick vi tag på mersaägaren som vinkade glatt och flyttade på sig. Jag vinkade inte tillbaka. End of shitday.

Nu har jag duschat och ska snart glömma dagen som varit. Krypa upp i soffan med en nektarin och se nånting peppigt. Kanske lite Playa del Sol muntrar upp mig. I morgon är det ledig dag, bara det är ju pepp. Och skitsnart kommer Malin, underbara syster. Jag är typ munter redan nu. Hurra!

Förresten. Minns ni vad jag skrev om vad våra bloggande gäster skulle skriva? Precis. Läs! Kan inte låta bli att skratta.

S



syrran och jag, tokpepp förra sommaren

Farbror Melker, varför badar du alltid med kläderna på? V.2

På inköpslistan :
- Ny mobiltelefon
- Vattentät klocka

Strax efter att dagens vattenpolomatch blåstes av blev jag slängd i poolen. Jag borde sett det komma, då båda Sandra och Daniel har blivit iknuffade den senaste veckan, men jag trodde på något sätt att jag skulle komma undan. Icke. I for jag och min lilla turretelefon. Nu sitter vi här, nere i office-room, blöta och sura. Dom stackars tjejerna som putta i mig bad tusen gånger om ursäkt och jag sa att det inte var någon fara, jag skulle inte haft telefonen i fickan. Klant. Men jag har ingen klocka. Så nu måste jag införskaffa en ny telefon. Och en vattentät klocka. Suck. Det är inte vad min budget hade räknat med, men men. Shit happens, ring inte =)

Här hade det varit passande med ett SIM-kortskämt men.. äh..

S


friday i'm in love

Så var det fredag igen. Tiden bara flyger förbi, ja det börjar bli lite tjatigt, men gång på gång slår detta faktum mig. Helt plötsligt är det augusti och hemma suger ni er det sista av sommaren innan skolstart och höstrusk.
Här rullar det på som vanligt. Hotellet är fullbokat i någon vecka till, men snart går vi ner på halvfart och lågsäsong igen. Det ska bli skönt. Oskönt att Daniel ska åka hem, men vi ses säkert igen.

Jag sitter i Internetfotöljen hemma, eller biktbåset som Alfred kallar den. Funderar på om jag ska orka hålla mig vaken till han kommer hem. Ska börja med en dusch och kanske dra av ett par avsnitt Desperate Housewifes så får vi se hur statusen ser ut sen.
Han har förresten blivit med blogg, min fina Alfred. http://alfredolsson.blogg.se Enjoy!
(men dom där mongobilderna på mig, ignorera dom!)


Trevlig helg!


Alfred bjuder på en mong...eh.. partybild ;)

kändis-spotting

Det gick inte så jättebra med piggpeppandet. Har legat hemma i två dagar med feber och illamående. Kroppen sa tvärstopp och då är det bara att lyda. Nu mår jag bättre. Sömn och paracetamol var det som behövdes.
 
I morgon är det transfer men jag och Anne delar på det så jag behöver bara vara på hotellet på morgonen och skicka i väg ett par bussar.
Veckans happening är väl att Magdalena Graaf och hennes grabbar kommer till hotellet. Och någon som kallar sig för Miss Inga (?)  Dom får tack vare någon bloggförmån bo gratis på SunW bara dom bloggar om oss (på hanky.se om jag greppat saker och ting rätt).
Lite nervigt är det att dom ska blogg om oss. Ser framför mig hur dom sliter sitt hår och klagar på "den hysteriska vattenjumpainstruktören som varenda dag ska hoppa och skutta vid poolkanten och ge alla oskyldiga semesterfirare dåligt samvete"

Jaja, vi får se. Jag ska hålla er uppdaterade.

S

Farbror Melker, varför badar du alltid med kläderna på?



Bland det bästa jag vet är att hoppa i poolen när det är gräsligt varmt. Och det är det ofta. Få saker är så befriande som att kasta sig i svalkande vatten när man känner att kroppen närmar sig kokpunkten. Den här bilden är från midsommar och mitt lag förlorade dragkampen. En av de bättre förlusterna helt klart.

Jag börjar bli trött och sliten på allvar. Kroppen är matt och energinivån är lägre än på länge. Vet inte hur jag ska rycka upp mig. Lite klassisk tankearbete och jävlar annamma är väl vad som behövs men jag vet inte var jag ska orka börja. Om två veckor kommer syster, det ska bli fint. Jag hoppas jag är pigg då. Eller att jag åtminstonde blir pigg när hon kommer.

Nu ska jag sova. I morgon kommer en ny skitbra dag. Pigg pigg pigg!

,S

RSS 2.0