Hammam

Att börja sin lediga dag med turkiskt spa, hammam, var minst sagt ljuvligt. Vi låg på varm marmor och blev skrubbade och skummade av spa-tanter. Jag är len som en babyrumpa över hela kroppen.
Resten av dagen har jag och Sandra spenderat ute på gräsmattan och fått en helt fantastisk bränna. Lediga dagar i Turkiet slår nog allt. Två jobbdagar kvar till nästa. Men då är det flyttardags så vi får se hur mycket sol jag får se då. Det ska bli spännande i vilket fall.

S



Bild lånad av www.ving.se/sunwing

every tuesday feels like friday

Tiden går ofattbart fort. I morgon är det ledig dag igen och vi har bokat tid på spa, turkisk hammam. Något helt nytt och spännande. Återkommer med en recension i morgon.

Mamma har bokat resa. Jag är glad. Får mycket besök i maj. Det är bra att spräcka bubblan, det blir så overkligt allting när jag inte har någon att dela det med. Svårt att förklara men ni som varit hemifrån en längre tid kanske vet vad jag menar.

Annars har Sandra stukat foten och en finsk kille som heter Jussi har tillkommit.

Jag saknar saltlakrits och youtube! (Ja, youtube är förbjudet i Turkiet! Fråga mig inte!)

S

en bild och tusen ord

Som tur är finns det andra med kamera. Här kommer lite pics som jag lånat av Camilla.



hotellområdet är fint


anna styr ett möte by the pool


men det är här nere, i fitness-salen, det händer


camilla och jag övar facepainting, det är jättesvårt!


ja, spiderman och ett akvarium.. eller nåt


jag å ägaren till sunset, han kallar mig älskling och bjuder på apelsinjuice, så är dom, turkarna

 
jag och sandra i manavgat


show teamet gör det dom gör bäst


jag fick litte puppy love och eventuell rabies


Så där ja, håll till godo. Min kameraleverens landar på lördag, sen blir det mer fart på bilder och sånt. Sen kommer nästa besök på onsdag. Jag längtar. Se så, boka flyg och kom nu. Chop chop!

Love S

isn't it ironic, don't you think

När jag blir solbränd och varm får jag små små vattenblåsor på magen, idag passade jag på att fråga Nurse vad det kan vara för något och om det finns något jag kan göra för att slippa dom små jävlarna. Hennes svar vara nej. Förmodligen är det en allergisk reaktion på, håll i er nu, svett i kombination med solbränna. Hysteriskt när man jobbar med fitness i Turkiet! 

Blanda inte in mig i vårt förhållande!

Nu har jag haft det sådär lite överdrivet bra igen. Igår var vi ute med show teamet. Det blev flertalet drinkar och den sista blandade undertecknad själv i baren. Världens godaste mojitos. Kom hem sent, somnade till första morgonutropet, nån gång efter fem.

Idag har vi varit lediga och legat på stranden. Jag har badat! Det var kallt och inte alls skönt. Det tog lång tid innan jag kom i, men i var jag och ganska länge till och med. Nöjd.
Så här på kvällskvisten beställde vi pizza och kollade på Yrrol. Kvalitetstid minsann.

Nu har jag varit här i två veckor, tiden har verkligen flugit förbi. Nästa helg flyttar vi till lägenheterna. Det ska bli både skönt och jobbigt. Det är ett plus att kunna smita in på rummet när det blivit en håltimme eller två, så blir det inte sen. Får se vem jag ska bo med också. Jag tror jag har ett önskemål, men jag låter nog någon annan ta det slutgiltiga beslutet ändå.

I morgon är det söndag. Ny vecka, nya gäster.

S

welcome to paradise

För en timme sen gick jag ner mot stranden med fyra hinkar och en fotboll. Bad till gudarna att ingen skulle komma till stundande Beach Soccer, av den enkla anledningen att jag är så dålig på fotboll. Kände mig lite småcranky att jag åkt på denna hopplösa aktivitet, ingen i vårt team gillar sportaktiviteterna särskilt mycket.
Men då slog det mig, under den klarblå himlen, varm av den strålande solen och fläktad av den svalkande vinden, att det kunde vara betydligt värre.
Jag kunde sitta i kassan på Ica, torka bajs på gruppboenden, jobba i en jävla telfonväxel eller stå i receptionen på ett gym. Been there, done that. En halvtimmes fotboll på en fantastiskt sandstrand är ju tamejfan paradis.

Väl framme doppade jag tårna i sanden och njöt. Vi blev sex stycken som fajtades om bollen tillslut.


Bild från www.ving.se/sunwing

+905313508959

Ibland kan man ju undra om jag är hopplös på riktigt. Jag hoppas ingen ringt för jag skrev ju fel nummer.

+90 531 350 8959

Jag har haft fullt upp idag. Sandslottstävling, vattenjumpa, Bernie-walk, play&splash, gjort gipshänder och haft sagostund. Nu är jag klar för idag. Ligger i sängen och myser till Moneybrothers nya skiva. I morgon är det fredag och jag har sovmorgon. Lördag ledig! Playa!

Yes. Life is good.

S


fel fel fel

Det blev ingen kamera. Dom är för jävla dyra. Fia och Erik kommer om typ två veckor så jag funderar på att köpa nåt hemifrån. Lite av en skandal. Ska inte Sverige vara ett av världens dyraste länder? Billigare än turisthålorna i Turkiet i alla fall. Anyhow. Den som väntar på något gott.

Jag har legat däckad i feber och slagit personligt rekord i sömn. Anna fick ta mina klasser igår men idag mår jag bättre. Ledig dag och hade räknat med solstolsläge på stranden. Men solen kan tydligen strejka i Turkiet också. Vi åkte till Manavgat istället. Jag köpte ett gäng strumpor och ett turkiskt sim-kort. Tyckte allt annat var för dyrt och ovärt.

Nu har jag städat vårat rum och vi ska bege oss till Sunset och dricka färskpressad apelsinjuice. Mer party än så blir det inte. Men det är okej med mig. 

Om du vill ringa eller nåt :  +90 531 89 59

S

första dagen av många

Det gick som på räls, såklart. Inga större missöden. Lite batteristrul och hetsiga volleyball-tyskar men inget ohanterbart. Skönt att vara igång, även om det är väldigt väldigt lugnt. Totalt har vi 50 gäster fram till onsdag så det är en riktig mjukstart.

Tjejen som jobbar i spa-receptionen sa att jag ska njuta av att få ha vattenjumpan inomhus ett tag. Förra året hade dom haft 58 grader vid poolen under högsäsong. 58 grader! Det är för mig ofattbart. Tur att värmen kommer smygande i alla fall, annars hade det nog varit en käftsmäll jag inte stått pall. Nu blir det en dag i taget.

I morgon har jag beach walk early bird. Sen blir det Kids Dance (om nån kommer.. av 50 gäster är bara 9 barn och typ 5 mellan 8 och 12 år så.. ja vi får se.) Slutar tre så jag kanske pressar nån timme innan middag. Har jag sagt att målet med min resa är att bli så brun som möjligt? Hah.

Nu är det dags för premiär, 90tals-show!

Som sagt, bilder kommer så fort jag köpt en kamera. Troligen onsdag kväll.

Göle göle, S

flygspaning

Den första lediga dagen närmar sig sitt slut. Har flygspanat, rodeltränat och lekt valross på stranden hela dagen. That's my kind of fun. Nu är jag härligt gyllenbrun (ja, i morgon i alla fall, allt som är rött blir brunt!!) och fräknig.

I natt kommer dom första gästerna. Morgondagen är fullspäckad med aktiviteter. Jag ska bland annat premiärköra mitt vattenjumpapass och spela fotboll med kidsen. Jag är peppad, det kommer bli kul.

I morgon får ni höra hur det går.

Förresten. Nästa gång vi åker till Manavgat ska jag köpa en kamera. Det här går ju inte.

S

Lollo & Bernie

Jag funderar på att investera i en kamera. Jag har aldrig haft en kamera så det kanske är på tiden, det är ju så roligt med bilder. Känner mig dock lite snål, det mesta är dyrare än vad jag trodde, så kameran får vänta till löning i alla fall.

Idag har vi varit i Manavgat och handlat lite. Det fanns knäckebröd i affären så jag är nöjd. Ska köpa ett turkiskt sim-kort snart så jag inte får hysteriska telefonräkningar från Sverige. 

Har provat Lollo & Bernie-dräkterna som vi ska knata omkring i med jämna mellanrum. Jättekul! Kommer bli varmt som satan dock, men jag tror det blir skoj ändå.

I morgon är vi lediga. Jag har köpt sololja och kommer förmodligen ligga på stranden hela dagen. Heja!


måndag

Ännu en dag har passerat. Vaknade inte alls på rätt sida och när frukosten i matsalen var katastrof så ville jag bara ta första planet hem. Vitt bröd, fetaost och vatten, inte mycket att hänga i julgranen så vi begav oss ut på byn och käkade frukost på restaurang. Efter ett glas apelsinjuice och en stund i solen var jag återigen på rätt planhalva.

Vi har haft fullt upp för det mesta men två timmar gick åt när vi skulle prova uniformer, turkarna kan tydligen vara rätt omständiga. Nu har vi i alla fall fått våra kläder och dom är fruktansvärt fula. Beiga shorts och t-shirt modell tält när vi jobbar i MiniLand, beige tantkjol och vit tältskjorta när vi jobbar transfer. Bedrövligt fula kläder, men allt är snyggt när man är brun så på lördag ska jag hetssola.

Ikväll skulle jag kirra mitt vattenjumpapass och repa Core, men det blev pannkakor på Sunset istället, vårat nya hang out. Vi har kul ihop, Camilla, Sandra och jag. Känns fint.

Hade videosamtal med Carro på msn. Skitbra. Fixa mic så hörs vi där, så slipper vi dyra telefonsamtal :)

Imorgon ska vi börja dagen med en promenad på stranden. I like. Redan tisdag. Tiden går fort när man har roligt.

S

Meraba

Ja, så var jag på plats i Turkiet äntligen. Resan gick bra, trots att det blev ett gråtigt hej då på Arlanda. Tiden gick fort, jag sträckläste min bok och försökte tänka på ingenting.
Hittade efter lite förvirring min chaufför som körde mig och min danska kollega Sandra till hotellet. Jag och Sandra delar rum och jag försöker så gott det går att förstå vad hon säger. Som tur är förstår hon mig lika lite så det går jämt upp. Många skratt blir det i alla fall.

Idag har vi tillsammans med svenska Anna, som ska jobba med fitness med mig, och norska Camilla inventerat i Mini Land och gått igenom lite viktiga saker. Vi har spanat in hotellet, hittat personalmatsalen och gjort upp en plan för kommande vecka. Dom första gästerna kommer inte förrän på lördag så vi har god tid på oss att komma i ordning. Det känns skönt.

Ikväll var vi och kollade in show teamet som repade på scen. Det var jättekul att se. Kommer säkert bli tokbra drag när det är dags för premiär.

Tyvärr har jag inte sladden till kameran (mobilen) med mig så det blir inga bilder än på ett tag. Trist va. Men shit happens. Jag är här i alla fall och jag ska försöka skriva så mycket som möjligt.

S


Arlanda

Nu sitter jag på Arlanda med en klump i magen och blöta ögon. Snart är det boarding och jag är på väg. Bon voyage! S

Kärlek

Jag är full på kärlek och vin. Kvällen blev lyckad men än är inte separationsångesten överväldigande. I morgon kanske. Eller på lördag klockan fyra, när jag står ensam på Arlanda. Hua. 

Nu är det mest kärlek.  

you give me fever

Resfeber. Hysterisk resfeber. Måillavetintevadjagskagöramedmigsjälv-resfeber. Jag åker om sex dagar. 18:05 på påskafton lämnar jag landet och om allt går som planerat kommer jag inte hem på över ett halvår.

På torsdag är det hej då-partaj på Underbara Bar och jag hoppas verkligen alla kommer.

Bloggpimpandet går slow. Ligger långt ner på priolistan, som förövrigt är jättelång och kan liknas med en bergsbestigning.

S

RSS 2.0