visa schvisa!

Ledig idag men sitter på jobbet likförb.. Men jag ska inte gnälla, det är mitt eget val. Dessutom har jag precis varit i spat och fått massage. Igen. Gratis. Ja, livet är hårt.
Nu sitter jag och pysslar med mitt work visa till Thailand. Inte lika kul. Det är en sån där typisk grej som jag skjuter upp till det sista. Men nu tar jag tag i det i god tid. Ska träffa fotografen om en timme och ta bilder där man tvunget ser ordningsam ut, så på med skjortan och vattenkamma frillan. Eller nåt.

Min sambo och bästa beachpartner har åkt till Alanya så jag vet inte riktigt hur jag ska spendera resten av dagen. Hemma väntar nya avsnitt av Gossip Girl och Desperate men att ligga inne en strålande solskensdag är ju emot mina principer. Kanske lånar Alfreds hängmatta på balkongen och skaffar mig en härligt ojämn bränna. Vi får se helt enkelt.

För er som räknar så är det exakt fem veckor till den 4 november. Honey Im coming home!

XO! S

å upp på råsunda

Jag sitter hemma i bikten och lyssarna på AIK-DIF på sr.se/radiosporten. Nu är det halvlek så egentligen lyssnar jag bara på Solnabrus från Råsunda. Jag är sugen på kaffe och korv med bröd. Hemlängtan. Gnaget leder, i år blir det SM-guld men jag är på bortaplan. Typiskt.

Har haft en fantastisk helg. Minisemester och lyxweekend i Alanya med Alfred, Mette och Marianne. Vi checkade in på Gold City i fredags och spenderade tiden vid poolen, i dubbelsängen eller framför tv:n. Ja en och annan strawberry margarita slank väl ner också, men är det semester så är det. En av de absolut bästa helgerna denna säsong. Det var med en djup suck som vi åkte tillbaka till Side och arbete i söndags.

Idag vaknade jag med jordens nackspärr och har sett ut som Frankensteins Monster på jobbet. Stackars Anna fick köra både vattenjumpa och styrka för mig, hon är fantastisk som orkar med mig och mina krämpor. Var på spat och fick en redig massage så det känns bättre nu. Heat lotion och varma stenar gör visst susen. Har köpt nån muskelkräm på apoteket så i morgon är jag förmodligen upprätt igen.

Nu börjar andra halvlek. Jag bjuder på några bilder från helgen. Heja Gnaget!

S


Gold Citys entré, ett gigantiskt hotell.. typ en stad ja..


Två glada semesterfirare...


En helt okej utsikt från balkongen...


Hålle och Montana glassar vid poolen...


"Hallå, kan dom öppna vattenrutschbanorna eller? Det finns faktiskt barn här!" :)


Hopp och hej!


the show must go on

Ni som följer Alfreds blogg (ja, han är brutalt mycket bättre på att uppdatera sin blogg, så you should..) vet att jag tog mig an en riktig utmaning i tisdags. Linnéa låg hemma med feber och halsont och när Jocke, mer eller mindre på skoj, frågade om jag ville hoppa in och göra show var jag inte sen att tacka ja. Showapa som jag är.
Så klockan tre, sex och en halv timme innan ridån gick upp, började vi öva. All heder åt Jocke som fick dissekera Radio Mega Hits och lära mig koreografin. Slitsamt var det, blod, svett och tårar. Nåja, blod och svett i alla fall (jag lyckades knocka mig själv med micstativet så jag har en fin fläskläpp som minne)

Jag hade the time of my life. Det var länge sen jag stod på scen, 2003? Någon som minns? Sandra anmälde sig frivilligt som sminkös och jag var gorgeous.

Det var inte mitt bästa framträdande, men vad kan man begära? Det blev ett gäng missar men på det stora hela var det nog rätt bra.
Hela showen finns på film. Men jag vet inte om jag vill se det. Ibland är det bäst att minnas det som det kändes och strunta i hur det egentligen var. Eller hur?


      


Ja just det, jag har blivit riktig brunett också.

Anyhow. Om sex veckor är jag hemma. Tiden bara flyger förbi. The end is not near it's here, jag försöker att inte bryta ihop. Jag hatälskar förändringar och kommer förmodligen aldrig lära mig att hantera dom.

Nu är det bedtime. Dagens visdomsord är våga. Det kan inte bli värre än en erfarenhet. Natti natt.

S, som i showstopper!


Latest news!

Äntligen fick jag veta hur närmaste framtiden ser ut. Kommer stanna i Side säsongen ut, till 4 november lite drygt. Sen åker jag till Thailand i månadsskiftet november/december. Det betyder att jag får en lång, skön semester OCH kommer vara hemma på min 25-årsdag. Hurra. Så börja snickra på födelsedagspresenter för snart är det dags, tiden går fort. 

Om en stund kör jag styrka och ikväll blir det pizza night med dom goaste barnen jag träffat i hela mitt liv.

Tjoflöjt! S

hemlängtan

När jag kommer hem vill jag dricka vin och dansa till skrål-musik. Få träningsinspriration. Äta skitmycket fisk. Gå långpromenader. Titta på TV. Mysa. Sova länge. Bada i badkar. Må illa av plockgodis. Prata länge i telefon. Gå the walk of shame. Åka till Ikea. Dricka latte. Klaga på vädret. Och längta bort...

Påminn mig när jag är hemma och inte har något att göra.


badbabes!

Klart jag lever. I Istanbul där emot, där är det elände, översvämning säger dom. (Ja, dom på Aftonbladet alltså) Men Istanbul ligger en bra bit bort.

Ovädret blåste förbi men läbbigt var det. Blev inget mys på balkongen för regnet vräkte ner från alla håll. Strömmen gick och det blev mörkt. Tack och lov för stearinljus och bra batterier på datorn.

Idag har solen tittat fram igen och självklart bar det iväg till stranden så fort vi vaknade. Jag tänkte lära mig nya Flowen men kom inte särskilt långt med det, blev mest hopp och skutt i vågorna. Får se om jag hinner gå igenom den ikväll. Jag och Alfred har varit ute och käkat och ska följa upp med film och Ben&Jerrys. I morgon börjar det nyttiga livet!

, S

              


Thunder Storm

Höst var det ja. Idag kom första ovädret. Första regnet sen april. Och det öser ner. Det åskar och blixtrar och ut mot havet bildas tornados. Det är mäktigt. Jag älskar det. Dessvärre försvann strömmen, så min planerade kaffekopp blir inställd. Men mysa ska jag, i en filt på balkongen. Hej höst!


Så är utsikten från ballen just nu


bye bye blondie

Det är tydligen höst i Turkiet också. Eller så är hösten en sinnesstämning som man aldrig kommer ifrån, hur långt bort man än reser. Jag gjorde en impulasare, som jag alltid gör när jag är less och höstig. Sprang in på salongen direkt efter afron och dom hade som tur var tid på stört. Så en snabbdusch senare satt jag i stolen med färg i håret.

När jag ändå var i makeover-mode så åkte jag förbi salongen på hörnan efter jobbet, där Sandra gjorde eyelash-extensions häromdagen och fick en omgång jag också.
Så här sitter jag nu, i biktinternetstolen, piffad och snygg. Känner mig lite bättre. I morgon är det tisdag och sen får jag vara ledig igen. Beach time. Min nya hårfärg gör att brännan sitter ännu snyggare. Yes. Sometimes it's really good beeing me! (PS. Ödmjukhet är en dygd ;) DS)


....

Nej jag är ingen bra vardagsbloggare. Snarare en usel sådan. Sorgligt nog. För visst hade det varit roligt, det händer så mycket skoj och faktiskt hyffsat intressanta grejer i mitt liv, men jag får liksom inte ner det.
Så en turre-goes thailand-blogg blir det nog inte. Så slipper ni bli besvikna, mina fina läsare. 

Men än är inte säsongen slut. Det är två månader kvar. Två månader minus en dag. Ska dock maila HK och ta reda på exakt datum, om jag får åka hem lite tidigare, jag måste ju boka läkarbesök osv.

Har varit ledig idag. Har legat på stranden med Alfred, Sandra och Linnea. Nu har Alfred åkt till Alanya och jag ska ha pasta och filmkväll med brudarna. Känner mig fortfarande hängig, känns som bacilluskerna bara går runt runt i teamet. Längtar ihjäl mig efter lite semester.

Har ju sagt att jag ska köpa en ny telefon när lönen kommer. Nu har lönen kommit och jag tror faktiskt jag struntar i det. Använder Alfreds svennemobil som väckarklocka och skulle det vara absolut jätteakut så finns jag på mitt svenska nummer ibland. Ja, så primitiv är jag. No phone, no problems?



Gnällfia!


RSS 2.0