Latest news!

Äntligen fick jag veta hur närmaste framtiden ser ut. Kommer stanna i Side säsongen ut, till 4 november lite drygt. Sen åker jag till Thailand i månadsskiftet november/december. Det betyder att jag får en lång, skön semester OCH kommer vara hemma på min 25-årsdag. Hurra. Så börja snickra på födelsedagspresenter för snart är det dags, tiden går fort. 

Om en stund kör jag styrka och ikväll blir det pizza night med dom goaste barnen jag träffat i hela mitt liv.

Tjoflöjt! S

Kommentarer
Postat av: amanda

hej fia!!! hittade hit genom att du hade kommenterat i mattias blogg (minns du mig? ;)). tusan att det inte blev nån resa för att hälsa på dig, hade varit så najsans. tycker vi borde styra upp nåt snart igen, det var ju så trevligt senast! är det ett år sen nu? gaalet. hoppas du njuter för fullt där nere i turreland, sola och njut lite åt mig också! /amanda

2009-09-24 @ 20:49:34
URL: http://amandahildur.blogg.se/
Postat av: Sofia

a-aamaaanda! men det var faktiskt över ett år sen, jag skulle tippa på att jag var hos er i februari förra året.. loooong time no see. jag gillar det inte! kommer hem en sväng i november och blir hemma i sthlm drygt tre veckor. jag skulle bli tokglad om ni kom upp en sväng =) vi får höras när det blir dags!

2009-09-24 @ 22:27:31
URL: http://turren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0