Ljuvliga lördag

Igår var det äntligen ledig dag och vi packade bilarna och drog till Aqualand i Antalya. Vi förvandlades till femåringar och sprang ivrigt mellan vattenrushbanorna. Det var galet. Galet skoj. Dessvärre är jag kass på att dokumentera men några bilder har jag att bjuda på. Dessvärre inte dom maffigaste kanorna. Som den när man först åkte i ett rör, gled ut i en enorm skål som man snurrade runt i innan man flög ner i vattnet (med huvudet före i mitt fall). Eller den som man satt i en ring och gled ner för ett half pipe-liknande stup. Fruktansvärt läskigt men väldigt, väldigt kul. Skrattmusklerna har jobbat.

Efteråt åkte vi till Deepot och käkade middag. Jag gick på en nit när jag beställde smoked salmon sallad och suktade efter dom andras pizzor, men men. Tröstade mig med ett par nya skor, ett par tokfina gladiator-sandaler. Yes. Sen blev det en coffee-frappuccino på Starbucks, life is good.

Väl hemma kröp Alfred och jag upp i soffan med den största popcornskålen någonsin och myste framför Bolt. Underbar film och jag fick längt efter min lilla Qosmos.

Nu är det ny vecka. Igår kom 400 gäster och vi går på högsäsongs-schema. På onsdag kommer mamma. Det är fullt ös!

Love, S


Alfred är pepp


Camilla är pepp


Men jag är peppigast


Framme, men var är dom andra?


Vi väntade..


och längtade in


Äntligen


Skoj!


Lunch


<3 Starbucks

pepp

Det går så fort. Helt plötsligt är det tisdag och jag har inte bloggat sen i fredags. Jag skyller på att jag inte har internet hemma, jag håller på att vänja mig av med blogg, msn och facebook. Tro't eller ej.

Helgen blev toklugn. Jag missade Lindis födelsedagsfir för jag somnade. Lördagen spenderades i poolen på Adora, grannhotellet. Sen blev det grill på balkongen och schlager. Ljuvligt.

Efter söndagens Lollo-promenad började fröken kräkas och fick åka hem. Inte jättekul. Jättetvärtom. Länge sedan jag kände mig så ynklig och ensam. Var inte helt återställd igår så fina Anna tog mina klasser så nu är jag utvilad på gränsen till slö. Men om ett par timmar är det ett minne blott, kids dance, dans aerobic och core väntar.

I morgon är det onsdag och jag är för en gång skull inte ledig. Skit. Jag har transfer. Men på lördag, då smäller det. Då drar vi iväg till vattenland och leker. Det blir pepp!

S

friday im in love

Jag vill inte banka huvudet i betong längre. Det är det bästa med mitt jobb. Jag måste le hela tiden, även om jag håller på att explodera inombords och tillslut så är leendet äkta och jag är glad igen.

Promenerade till jobbet i dag. En timmes strandpromenad i solen. Man kan ha det värre. Dagen har flutit på bra med bland annat vattenlek och afropass. Skulle haft movie night nu men ingen kom. Yes.
Linda, min chef på huvudkontoret i Sthlm, är här. Hon var med på mitt corepass idag och jag blev mycket väl godkänd. Lättad. Berättade även att jag vill jobba vintersäsong också. Thailand here I come. Ja, om ett halvår alltså.

Nu ska jag åka hem och siesta lite. Ikväll blir det födelsedagsparty, Lindis fyller år. I morgon blir det pool-läge och eventuell oljemassage. Ja, livet är hårt på Sunwing.

;) S

<3

Nu har besöket åkt hem och jag har all tid i världen att blogga. Veckan som gått har varit den bästa hittills så det blev ett jobbigt hej då. Osugen på att blogga så jag skjuter iväg ett par bilder i stället.

Jag saknar er. S


Fröken i fängelsecellen



Vattenjumpa is the shit - snart blir det fullsatt



Bra drag på Cuba



Roomie å jag drar en Moje



Middag på Sunset




Lollo & Bernie goes top model

längt!

Härligt att ni saknar mig. Har inte blivit så mycket internet-tid på sistonde. Jag har ju besök och inget internet hemma så det är inte så mycket att göra åt. Ni får hålla er till tåls ett tag till, sen ska jag bli en hejare på att uppdatera, lovar. Tills dess får ni kolla på bilderna på facebook för jag hinner inte lägga upp några nu. (Vattenjumpa om tjugo minuter!)

Allt är bra. Mycket bra. Det börjar bli riktigt varmt. Eftersom jag har besök har bästa Anna fixat att jag är ledig på eftermiddagarna. Hurra. Det är lyx.

Nu måste jag springa!

Ciao, S

nordic light

Jag har inget internet hemma. Suck. Det är förmodligen bara nyttigt för en datanörd som jag, men ack så frustrerande. Nu sitter jag på jobbet, är ju ljud och ljustekniker ikväll. Första showen gick bra, nu är det bara stora showen kvar, Nordic Sounds. Lite pirr men mycket kul.

På onsdag kommer Kim. Ska bli kul med besök. På onsdag kväll kommer Fia och Erik på blixtvisit så det blir väl middag i Antik Side. Längtar. Då får jag också min efterlängtade kamera, här ska knäppas bilder.

På lördag har jag varit här i fyra veckor. En månad. Galet. Tiden går fort när man är på topp.

S

moving day

Igår flyttade vi till lägenheterna. Vid första ögonkastet var det inte mycket att hurra för men efter lite piff å lull så känns det bättre. Alfred och jag har varsin fängelsecell med världens minsta säng och tillhörande landstingsfilt. Mysfaktorn är alltså ganska låg men det kommer med tiden. Storhandlade på Migros innan vi satte oss på ballen med ett glas rosé. Livet på en pinne, som vi brukar säga.
Eftermiddagens drama stog Jocke för som började med att låsa sig ute. Vi har sånna där smarta "bara å slå igen-dörrar" och eftersom han är den enda som bor ensam hade han ingen som kunde öppna åt honom. Stackarn. Tillslut kom en vaktmästare (eller nåt) med femhundra omärkta nyklar. Det var bara att prova sig fram. Han var inte ens säker på att han hade rätt nykel men som tur var kunde Jocke komma in efter 20:e nyckeln. Behöver jag nämna att jag är glad att det inte var jag?!
När mörkret hade lagt sig och rosén var slut knatade vissa delar av sällskapet till Annas restaurang. Det var en kul kväll. Inget Sunes Sommar dock, men jag är nöjd ändå. Trots att vi blev stoppade av Jandarma, Turkisk militärpolis, på vägen hem. Turkiet är ett märkligt land ibland, men trevligt ändå.

S

fullt ös

Det var fullt, överfullt, på min core-klass idag. Lyckan var total. I min lilla aerobicsal knökade 15 svettiga semesterfirare in sig för att få fila på absen. Mer än fantastiskt. Nu är vi igång och det kan bli en hej dundrande säsong.

Sen var det bara att svida om och kila ner i Mini Land för att kolla på Highschool Musical och äta chips. Ja, det är ett hårt jobb, men någon måste göra det.

Ikväll har jag dessutom lekt ljustekniker. Ärtan sa upp sig häromdagen och utan ljustekniker ingen show så Anna och jag får vara räddarna i nöden tills den nya kommer. Svårt ja, omöjligt nej. Det blev lite discoljus på fel ställen men inga större missöden. Show teamet var nöjda och det är det viktigaste. På måndag och tisdag ska jag sköta spakarna solo, vi får se hur det går.

I morgon flyttar vi. Jag ska bo med Alfred, tror det blir jättebra. Flytta, sola och sen se Sunes Sommar. Det är morgondagens planer. I like!

S

RSS 2.0