brown pork!



Allt som är rött BLIR brunt. Nu är jag äntligen mitt härliga solbrända jag igen och ni där hemma i regnrusket kan sluta gnälla ;)

Har haft en hyfsad torsdag. Morgondagen blir en transportsträcka till en ledig lördag. I morgon kommer dessutom en efterlängtad lön som ska firas med ett glas vin på balkongen.

Har lärt känna en team-kamrat på nytt och blivit positivt överraskad. Det är bra med andra chanser och ett öppet sinne. Man vinner så mycket på det.

Klart slut, varulvstjut. S

allt som är rött blir brunt

Ännu en ledig dag närmar sig sitt slut. Var helt slut igår, efter ett riktigt monsterpass på jobbet. Eller ja, snarare ett par monsterpass. Somnade i soffan när jag och Alfred kollade på film men kröp tillslut ner i sängen och attacksov hela natten. Strax innan 12 åkte vi, som vanligt, till östra stranden. Jag fick igång min ipod som har strejkat i flera veckor och låg på rygg och bara lyssnade på sjukt bra musik.
Någon gång efter andra badpausen kände jag att det började pirra lite väl i fejan. Inte så konstigt kanske, tre timmar på rygg, i solen och ingen solskyddsfaktor. Solbränd ja!

Fick nya siffror igår. Q-tal, quality numbers, är en sammanställning av den utvärdering som skickas hem till alla gäster som varit på hotellet. På frågan "What do you think about the fitness instructors?" ligger vi tvåa av nio möjliga. Hurra! Så himla kul och motiverande. Nu är det bara att kämpa vidare, keep up the good work och njuta av bekräftelsen att vi faktiskt är väldigt bra. (Jag har ju varit på utbildning och träffat dom andra fitnetssinstruktörerna och vet att dom är grymma!!!)

Nu ska jag preppa för sängen. Natti natt, Rödskinn!

 

längt

Äntligen fick jag upp lite bilder. Vissa känns gamla som gatan men det får gå ändå, det vet ju inte ni liksom. Hade jag varit lite mer kunnig och uppkopplingen lite mer pålitlig hade det kunnat bli fint men nu blev det som det blev. Vi är ju snygga på bilderna i alla fall. Hah.

Kom hem för en stund sen. Jag är den enda som inte jobbar i kväll, hurra. Skönt att få vara solo ibland. Har dessutom sovmorgon i morn, härliga tider. Ska dock köra fyra klasser i rad, kids play, youth dance, dance aerobic och core. På det blir det movie night, så morgondagen blir rätt tung ändå. Anna har evalueringsamtal så jag får hoppa in. Hade mitt evalueringsamtal, utvärdering, idag. Det gick bra. Är väldigt nöjd med mina siffror och har fått bra med beröm så jag klarar mig ett tag.

Det känns konstigt att halva tiden redan har gått. Jag har haft lite hemlängt idag. Efter Buffen, syster, mamma, soffan, TV, dans, godis, mat, Becs och Carro, pappas grill, JP och Sprite Zero, Trädgården, landet, skärgården, kajaken, radio, långa ljusa nätter och så vidare och så vidare. Trodde aldrig någonsin att jag skulle bli mätt på solen men visst saknar jag svalkande vindar och att få krypa ner under ett varmt täcke. Aldrig nöjd va. Typiskt svensk.

Snart har jag fått ner dagens sommarprat. Ska slänga in alla äckliga träningskläder i tvättmaskinen och njuta lite av svensk radio.

Tjingeling!

pix!


Alfis är pepp för strandmys


.. och det är väl förståeligt =)


Jocke är vår egen grillmaster


och jag är glad!


Finaste Carro var här på togaparty.


Moje!

Min bästa Sandra och jag


Togapose vid templet

TGIF

Jag borde verkligen sova. Men det är svårt att komma i säng. Har upptäckt att om jag kryper upp i fönstret som vätter ut mot sjukhuset kan jag snylta internet. Har inte haft internet hemma på tre månader så det är lite av nyhetens behag. It's all coming back to me now, msn, facebook, bloggar och spotify. Musik musik. Lyssnar på systers härliga playlists och njuter av att vara online och tillgänglig.

Hade en bra jobbdag. Min dansklass gick skitbra. Jag älskar när det går skitbra. Åkte till Migros och handlade mat och trodde jag sumpade mobilen där. Gissa hur glad jag blev när jag hittade den under sätet när Alfred kom hem. Jag har indirekt sparat en femhundring vilket alltid känns bra så här veckan innan lön.

I morgon är det fredag och även i turkiet följs fredagar av lördagar och på lördag är jag äntligen ledig. Tror det blir häng på ballen och kanske en liten utgång i morgon. På lördag ligger vi på östra stranden och njuter av livet och värmen.
Har jag skrivit att det är galet varmt? Det ska närma sig 50 grader nästa vecka. Hua!

Nu är det natti. Klockan är faktiskt snart halv två. (Det är alltså redan fredag!)

Trevlig helg!

onsdag!

Sitter på kontoret och väntar på klockan. Jag och Sandra jobbar transfer men nästa buss kommer inte förrän om en timme. Jag har varit hos frisören och klippt mig, det blev jättefint. Helt klart värt 10 lira, 50 svenska riksdaler that is.

Vill att dagen ska gå fort. Slutar två och då ska vi såklart ner till stranden och jobba på brännan.

Lämnar in ansökningarna till vintersäsongen nästa vecka. Turren goes Thailand. Yes!

energi!

Söndag, ny vecka, nya gäster men framförallt ny energi. Tog det jättelugnt i fredags. Bangade både på middag och balkonghäng. Hängde med näsan i boken och njöt över att vara asocial och helt solo. Vaknade utvilad av mig själv i lördags och kom iväg i tid till stranden.
Igår kväll hade vi nostalgikväll med Bodyguard. Förutom Lindis, hon hade aldrig sett den. Galet.

Idag har jag i vilket fall varit pigg hela dagen. Underbart.

Lyckades dock med bedriften att slå två barn på mindre än en halvtimme. Inte med flit såklart. Det går helt enkelt vilt till på Kids Water Aerobic när jag slänger mig i poolen och vi ska springa och twista till A-Amandaaaa. What can I do. Ingen grät i alla fall. Tur!

feeling hot hot hot

Det är hysteriskt fruktansvärt jävla varmt. Om man nu får klaga. Jag försov mig dessutom i morse, så ja, gnällfia is out. Men det kanske glädjer någon, att jag inte har det så jävla bra hela tiden. Haha.

Igår var det dock bra och bäst. Tisdagkvällen spenderades i goda vänners lag. Jag, Alfred, Daniel och Erik satt hos oss och spelade kort långt in på småtimmarna. Daniel vann, skit!
Några få sovtimmar senare åkte jag och Alfred ner till östra stranden. Där var det hett men skönt blåsigt, kalla strömmar svalkade gott i vattnet. Rätt som det var blåste det upp till en stor tromb på stranden. Den var minst hundra meter hög och drog upp parasoll som flög som små servetter långt upp i luften. Det var mäktigt men lite obehagligt. Jag var glad att jag var en bit bort. Jag hade ingen som helst lust att få sand i ögonen och ett parasoll i huvudet.
Dagen avslutades med en alldeles fantastisk grillkväll på ballen. Vi åt och drack gott, plinkade på gitarren och tyckte livet var härligt.

Nu är det två dagars slit innan det är dags för ledig dag igen. Anna kanske har öroninflammation och då ligger jag pyrt till. Extra mycket jobb i hettan är inget jag längtar efter. Men det fixar sig alltid.

Nu är det dags för lunch. Bönor och ris.

Love, S

tisdag

Jag tänkte faktiskt anstränga mig och slänga upp lite bilder på bloggen men blogg.se vill sig inte riktigt. Det får bli en annan gång.

Sitter nere på kontoret och väntar på klockan. Hade sovmorgon men orkade inte åka dolmus så jag åkte tidigt med dom andra i bilen. Har en ganska lugn dag framför mig. Fotboll och kids dance innan dansaerobic och core. Har i och för sig Movie Night också så jag blir kvar sent. Orkar jag ska jag se showen, Radio Mega Hits. Alltid lika kul att se finaste show teamet på scen.

Systeryster kommer om en månad. Ska bli helt underbart!

På tal om underbart så är jag ledig i morgon. Härliga tider.

Ciao, S

money talks

Igår fick jag och Anna 25 lira i dricks. Uppskattning är fint, men pengar är finare.

Heja!

bloggtorka i ett svettigt turkland

Nej det går inget vidare för bloggen. Jag har för mycket liv helt enkelt. Bloggen står för långt ner på priolistan för att det ska bli gjort.

Carro var här förra veckan, en ljuvlig vecka. Båttur och togaparty med guiderna.

Idag skulle jag haft möte med Anna men det blev framflyttad så förmiddagen var rätt lugn. Hade bara ett svettigt vattenjumpapass för typ 70 pers. Galet. Och Bernie-promenaden förstås.
Om en stund är det dags för Play&Splash i lilla poolen. En favoritaktivitet.

Ska plugga ny koreografi i veckan. Jobbar transfer så det blir no party. Fast Sandra fyller 20 på lördags så vi får se.

Ja, så var det med det.

Love, S



RSS 2.0